2012: jaar in review

 

Ik heb iets met lijstjes. Lijstjes met dingen die ik het afgelopen jaar het leukste vond probeer ik elk jaar te maken, maar ik vergeet het of raak ze kwijt. Vandaar dat ik het op dit blog zet, want “wat je op het internet zet verdwijnt nooit meer” . Ik geloof niet in die stelling, maar ach, het is het proberen waard. Bij deze dus de tofste dingen van dit jaar, in mijn ogen. En nu maar hopen dat ik dit lijstje over een jaar terugvind.

Artiest Coldplay
Album Imagine Dragons – Continued Silence EP
Song The Wombats – Jump Into the Fog

Film Intouchables
Documentaire The Greatest Movie Ever Sold
Serie The Newsroom
Programma Collegetour

Bedrijf Google
Startup Spotify
Ontwikkeling 3D-printen

iPhone app Clear
iPad app Snapseed
Mac app Tweetdeck

Website reddit.com
Blog bright.nl
Nieuwssite NRC.nl
Social network Path

Gaan we in 2013 meer van horen paywalls
Verdwijnt in 2013 bluetooth